ZO DRAAGT CONTENT BIJ AAN ZAKELIJK SUCCES

Content marketing is een effectieve manier om marketingdoelstellingen te bereiken. El Contento gebruikt ingenieuze software en high-techoplossingen om zakelijk succes te garanderen. We monitoren alle resultaten en effecten, zodat uw merkverhalen het meeste rendement opleveren. 

Bij El Contento gaan doelstellingen, doelgroepen, boodschappen en resultaten hand in hand. Wij vrijen wat af met data.

“Content kun je helemaal niet meten”, krijgen we soms te horen. Nou, en óf je het resultaat van content kunt meten. Zolang je maar weet wat je wilt meten en waarom je iets wilt meten.

 

                Content monitoren

El Contento is in staat om alle online en printactiviteiten in kwalitatief en kwantitatief opzicht te toetsen. We vrijen wat af met al mogelijke data. We verzorgen audits, maken analyses, ontwikkelen surveys, onderzoeken je social media en brengen alle content marketingresultaten van jouw merk in beeld. En als je wilt, ook dat van je concurrenten. 

We hebben gemerkt dat die resultaten best confronterend kunnen zijn. Het is niet leuk als de concurrentie beter scoort. Maar tegelijkertijd is dat vaak het begin van een mooie uitdaging. Content marketing is een zoektocht die steeds betere verhalen en steeds betere resultaten zal opleveren.