Content Marketing met een bite                     

Boek resultaat met 

content marketing

 

google

 

 We helpen je graag.

 

Neem contact op 

  

Wat heb je nodig?   

Second opinion 

Je hebt een strategie bedacht, je maakt content, maar het bereik valt tegen, de conversie valt tegen en je hebt geen idee wat je doelgroep van je content vindt. 

Een second opinion kan helpen. We brengen jouw problemen in kaart en geven je, aan de hand van de uitkomsten, advies. Zodat jouw content marketing wél het resultaat oplevert waarop je hoopt (en wordt afgerekend).  

 

             Neem contact op

 

Duidelijkheid

Veel ondernemers en bedrijven hebben moeite om te vertellen wat ze doen en waar ze voor staan? Soms hebben ze  zoveel te zeggen dat mensen de draad kwijtraken.

Onze Bright Story Workshop leert ondernemers en marketeers hun verhaal duidelijk te vertellen. Zodat mensen luisteren en zich ermee vereenzelvigen. De Bright Story Workshop geeft content marketing een boost.  

 

           The Bright Story

  

Whitepaper Hoe vertel je een verhaal?

 

             Vraag de whitepaper aan

Relevantie

Ken je het gevoel? Dat je 3, 4, 5 keer per week per se content 'moet' zenden, omdat je bang bent dat je klanten je anders niet vinden of zelfs vergeten?

Kwantiteit lijkt soms belangrijker dan kwaliteit. Of dat nu zo slim is...

Relevantie is voor content belangrijker dan frequentie. Maar wanneer is content relevant? Hoe voeg je waarde toe?  

Ons canvas van het onderscheidend vermogen biedt uitkomst. Het helpt je om de behoefte van klanten te begrijpen en ernaar te handelen.

Zullen we het samen eens doorlopen? Dan is je stress ook meteen passé. 

              Neem contact op

 

Resultaat

Content marketing is een kwestie van geduld. Wordt gezegd. Wij denken daar anders over. Je doelstelling bepaalt de strategie en de te volgen tactiek. Resultaat blijkt niet zozeer een kwestie van tijd, als wel van kwaliteit en de juiste dingen op de juiste manier doen. 

De juiste distributie, de juiste metingen, de juiste automatiseringen, de juiste techniek, de juiste content, de juiste conversie. 

De vraag is of je bereid bent om te luisteren naar ons verhaal? Durf je content marketing te bedrijven op een manier die Nederland niet kent?

Resultaat is een keuze ... 

               Neem contact op

Strategie

Je hebt een doel. En 387 ideeën die super tof en leuk zijn, maar alle kanten opgaan. 

Een duidelijke strategie geeft richting aan je content marketing. Ze zorgt intern voor duidelijkheid en houvast en extern voor draagvlak,  betrokkenheid en verkoop.

We helpen je graag met jouw strategie, en met de creatieve uitvoering ervan.

 

                Bekijk ons werk

Zichtbaarheid

Ja, er is content overload, en niet zo'n klein beetje ook. Dat doet iets met de zichtbaarheid van jouw content. Het wordt moeilijker om op te vallen.

Dankzij onze ervaring, analyses en inzichten kunnen we je vertellen hoe jouw content zichtbaar wordt en converteert. We hebben tientallen organisaties geholpen om hun content marketing zo ver te krijgen dat ze een bijdrage levert aan de commerciële doelstellingen van hun organisatie (en hun klanten genieten van de verhalen). 

                 Neem contact op

 

Inspiratie

Bij El Contento is niets 'doorsnee'. Onze presentaties zijn een belevenis op zich. Power point is zo passé... We scheppen er genoegen in om te verrassen en onze klanten te plezieren. 

Vraag om een workshop, een keynote of een vurig pleidooi en je snapt wat we bedoelen. Content marketing is passie. Anders wordt het niks.

 

                    Neem contact op