Content Marketing met een bite                     

Boek resultaat met 

je content marketing

 

google

 

 We helpen je graag.

 

Neem contact op 

  

Wat heb je nodig?   

Second opinion 

Je hebt een strategie bedacht, je maakt content, maar het bereik valt tegen, de conversie valt tegen en je hebt geen idee wat je doelgroep van je content vindt. 

Een second opinion kan helpen. We brengen jouw problemen in kaart en geven je, aan de hand van de uitkomsten, advies. Zodat jouw content marketing wél het resultaat oplevert waarop je hoopt (en wordt afgerekend).  

Duidelijkheid

Heb je moeite om te vertellen wat voor werk je doet en waar je bedrijf voor staat? Heb je zoveel te zeggen dat mensen de draad kwijtraken?

Onze Bright Story Workshop leert je jouw verhaal zo duidelijk te vertellen dat mensen luisteren en zich ermee vereenzelvigen. Je content marketing krijgt er geheid een boost door, net als de omzet van jouw organisatie.

The Bright Story

  

Whitepaper Hoe vertel je een verhaal?

             Vraag de whitepaper aan

Relevantie

Ken je het gevoel? Dat je content moet maken, omdat je anders bang bent niet gevonden te worden of je klanten je vergeten?

Kwantiteit lijkt soms belangrijker dan kwaliteit. En of dat nou zo slim is...

Content moet relevant zijn. Het met  waarde toevoegen en betekenisvol zijn. Maar wanneer is jouw content dat?  Hoe voeg je waarde toe?  

Daar heb je het canvas van het onderscheidend vermogen voor nodig. Dat canvas hebben wij ontwikkeld. Zullen we het samen eens doorlopen? Dan is je stress ook meteen passé. 

Resultaat

Content marketing is een kwestie van geduld. Wordt gezegd. Wij denken daar anders over. Je doelstelling bepaalt de strategie en de te volgen tactiek. Resultaat blijkt niet zozeer een kwestie van tijd, als wel van kwaliteit en de juiste dingen op de juiste manier doen. 

De juiste distributie, de juiste metingen, de juiste automatiseringen, de juiste techniek, de juiste content, de juiste conversie. 

Dat klinkt heftiger dan het is. De vraag is of je bereid bent om te luisteren naar ons verhaal? Durf je content marketing te bedrijven op een manier die Nederland eigenlijk niet kent?

Resultaat is een keuze... 

Neem contact op

Strategie

Je hebt een doel. En 387 ideeën die super tof en leuk zijn, maar alle kanten opgaan. 

Een duidelijke strategie geeft richting aan je content marketing. Ze zorgt intern voor duidelijkheid en houvast en extern voor draagvlak,  betrokkenheid en verkoop.

We helpen je graag met jouw strategie, en met de creatieve uitvoering ervan.

 

                  Bekijk ons werk

Zichtbaarheid

Ja, er is content overload, en niet zo'n klein beetje ook. Dat doet iets met de zichtbaarheid van jouw content. Het wordt moeilijker om op te vallen.

Dankzij onze ervaring, analyses en inzichten kunnen we je vertellen hoe jouw content zichtbaar wordt en converteert. We hebben tientallen organisaties geholpen om hun content marketing zo ver te krijgen dat ze een bijdrage levert aan de commerciële doelstellingen van hun organisatie (en hun klanten genieten van de verhalen). 

 

Inspiratie

Bij El Contento is niets 'doorsnee'. Onze presentaties zijn een belevenis op zich. Power point is zo passé... We scheppen er genoegen in om te verrassen en onze klanten te plezieren. 

Vraag om een workshop, een keynote of een vurig pleidooi en je snapt wat we bedoelen. Content marketing is passie. Anders wordt het niks.

 

                    Neem contact op