Het is niet wat je zegt, het is wat de ander hoort. 

Het verhaal van El Contento

Je hebt praters en luisteraars. In de ideale wereld luistert de een en praat de ander, en andersom.

Maar de wereld is niet ideaal.

Er wordt veel gezegd en geschreven. Als het niet in tweehonderd en nog een paar tekens kan, dan wel in een video van een uur. Dagelijks verschijnen er miljoenen blogs. En minstens zoveel andere tekstuele uitingen, foto's en video's. Een bombardement van content. Er valt kennelijk zoveel te zeggen, dat vrijwel niemand meer luistert. 

Jammer, want er is veel moois te horen.

Blije mensen op het strand, het ruisen van de zee, muziek, stilte, een goed verhaal, de juiste woorden ...

 

Het strand, de zee, een leven

Het team

Esmée (Beekman) heeft een huisje op het strand in Bloemendaal. Als ze niet werkt, geniet ze er van de zon en de vrijheid, met haar man en twee zonen. Ze leest er ook graag boeken.

André (Bisschop) is geregeld op het strand in IJmuiden te vinden. Hij staart er naar schepen en het zand tussen zijn tenen. Zijn gedachten staan er even stil. Tot hij zijn fiets pakt en weer op reis gaat. 

Ted (van der Werff) loopt dagelijks langs de vloedlijn bij Zandvoort. Otis, zijn hond, dwingt hem daartoe, zegt hij. Thuis verslindt hij series die op HBO of Netflix te zien zijn, met scherpe verhaallijnen en verrassende plotten. 

 

  • foto André-520102-edited.jpg
  • foto Esmée-1-176035-edited.jpg
  • foto Ted-481468-edited-590565-edited.jpg

Plezier en inhoud

Als je managing director bent geweest van een middelgroot communicatiebureau en daarna tientallen bedrijven van communicatie-adviezen hebt voorzien, weet je wat werkt.  

Als je na drie creatief directeurschappen van de een op de andere dag opstapt bij een best wel goed communicatiebureau ben je òf gek òf bezig met een turn-a-round. 

De carrières van Esmée en André verliepen via dezelfde bureaus. Toch werkten ze niet eerder samen. Eind 2016 deed zich de kans voor. Esmée zocht een nieuwe uitdaging. André zocht een partnership. Toen ze elkaar beloofden dat inhoudelijke communicatie en plezier boven alles verheven zou zijn, was het avontuur snel beklonken.

Cheers!

Wat maakt ons blij?

Fluisterwoorden. IQ84. Ai Wei WeiGepassioneerd vakmanschap. Dwarskikkers en vrije geesten. Familiefeestjes. Onomwonden beloften. Waarheden. 

Hallonbakelser med vaniljkräm. Gennadiy Fedorov van het eiland Wrangel. Eigen identiteit. Lucca in Toscane. Detroit Tigers. Talk TalkGemotiveerde medewerkers en happy fans. Een voetbalwedstrijd die eindigt in 8-7 of 9-10.                 

 Erika Napoletano tijdens Inbound. Iets verzinnen waarvan mensen zeggen 'oh ja, dat ken ik', terwijl het niet eerder is bedacht. 

Ons werk. 

De stem van Morgan FreemanGastvrijheid. Ontroering. Scheermesjes op het strand. Unit 1.11. Een auto met een deukje. Dilemma's op dinsdag.

dilemma op dinsdag