Werkplaats voor merkverhalen

Wat maakt El dan zo anders? 

Als het op zaken doen aankomt, hebben de meeste ondernemers 2 aandachtspunten: geld en hun product of dienst. Ze weten daar zoveel van dat ze eigenlijk niet weten waar ze moeten beginnen als ze iets over hun bedrijf moeten vertellen.  El Contento helpt organisaties te snappen waar hun klanten naar zoeken. We helpen ze vervolgens om hun verhaal op zo'n manier te vertellen dat mensen luisteren en het omarmen.

We hebben het zelf aan den lijve ondervonden. Het is niet makkelijk om je verhaal te ontdekken en duidelijk vertellen. Maar we hebben gezien wat er gebeurt als het je lukt, en je website voor je gaat werken, je medewerkers zich ontpoppen tot verkopers en klanten jouw verhaal ineens gaan doorvertellen. 

El Contento is het bureau van Esmée Beekman en André Bisschop. Esmée is bezeten van gastvrijheid en André wil altijd weten wat mensen beweegt. Vanuit die passie hebben ze hun bedrijf langzaam omgevormd van allround communicatiebureau naar een werkplaats voor merkverhalen. 

We helpen organisaties met de constructie van hun verhaal. We geven trainingen, workshops en ontwikkelen concepten en content als onze klanten er zelf geen tijd voor hebben.

Op basis van onze jarenlange ervaring in de journalistiek en content marketing, hebben we een unieke methode ontwikkeld die bedrijven helpt om hun boodschap helder te vertellen en uit te dragen.  

Het menselijk brein houdt van duidelijkheid. Als mensen niet snappen wat je te bieden hebt, dan zoeken ze verder. Dat hebben we zelf gemerkt. 'Hartstikke leuk waar je allemaal mee bezig bent", kregen we te horen. "Maar wat doe je eigenlijk?"  Als je doorzietwat jou beweegt en waar je klanten naar zoeken en hoe je ze moet benaderen, kan de groei van jouw organisatie beginnen. Dan zul je ook merken hoe hard mensen je nodig hebben.    

944.jpeg

 

Het team 'El Contento'

Esmée (Beekman) heeft een huisje op het strand in Bloemendaal. Als ze niet werkt, geniet ze er van de zon en de vrijheid, met haar man en twee zonen. Ze leest er ook graag boeken. Net als in Lucca, haar Italiaanse droomdorp.

André (Bisschop) is geregeld aan een van de stranden in Gotland te vinden. Hij geniet er van de onmetelijke Baltische Zee. Zijn gedachten staan er even stil. Tot hij de boot pakt en weer op huis aan gaat. 

 

  • André Bisschop
  • Esmée Beekman

Plezier en inhoud

Als je managing director bent geweest van een middelgroot custom media bureau en daarna tientallen bedrijven van communicatie-adviezen hebt voorzien, weet je wat werkt en wat niet.   

Als je na een internationale, journalistieke carrière en drie creatief directeurschappen bij sponsored mediabureaus van de een op de andere dag stopt en een eigen bureau begint, ben je òf gek òf een turn-a-round aan het realiseren. 

De carrières van Esmée en André verliepen veelal via dezelfde bureaus. Toch werkten ze niet eerder samen. Eind 2016 deed zich de kans voor. Esmée zocht een nieuwe uitdaging. André zocht een partnership. Toen ze elkaar beloofden dat inhoud en plezier boven alles verheven zouden zijn, was het avontuur snel beklonken.

Blij bij El Contento

Wat maakt ons blij?

Fluisterwoorden. IQ84. Ai Wei Wei. Gepassioneerd vakmanschap. Vrije geesten. Changemakers & omdenkers. Onomwonden beloften & waarheden. 

Hallonbakelser med vaniljkräm. Gennadiy Fedorov van het eiland Wrangel. Eigen identiteit. Lucca in Toscane. Detroit Tigers. Talk Talk. Gemotiveerde medewerkers en happy fans. Een voetbalwedstrijd die eindigt in 8-7 of 9-10. Hörsne op Gotland.                

 Erika Napoletano tijdens Inbound. Iets verzinnen waarvan mensen zeggen 'ow, dat ken ik', terwijl het niet eerder is bedacht. 

Ons eigen werk. En dat van anderen.

De stem van Morgan FreemanGastvrijheid. Ontroering. Scheermesjes op het strand. Unit 1.11. Een auto met een deukje. Dilemma's op dinsdag.

El Contento houdt van duivelse dilemma's