Contentspecialisten

Het verhaal van El Contento

Je hebt praters en luisteraars. In de ideale wereld luistert de een en praat de ander, en andersom.

Maar de wereld is niet ideaal.

Er wordt veel gezegd en geschreven. Als het niet in tweehonderd en nog een paar tekens kan, dan wel in een video van een uur. Dagelijks verschijnen er miljoenen blogs. En minstens zoveel andere tekstuele uitingen, foto's en video's. Een bombardement van content. Er valt kennelijk zoveel te zeggen, dat vrijwel niemand meer luistert. 

Jammer, want er is veel moois te horen.

Blije mensen op het strand, het ruisen van de zee, muziek, stilte, een goed verhaal, de juiste woorden, ze kunnen je kijk op het leven positief veranderen ...

 

Er is veel moois te horen volgens El Contento

Het team

Esmée (Beekman) heeft een huisje op het strand in Bloemendaal. Als ze niet werkt, geniet ze er van de zon en de vrijheid, met haar man en twee zonen. Ze leest er ook graag boeken. Net als in Lucca, maar dat terzijde.

André (Bisschop) is geregeld aan een van de stranden in Gotland te vinden. Hij geniet er van de onmetelijke Baltische Zee. Zijn gedachten staan er even stil. Tot hij de boot pakt en weer op huis aan gaat. 

 

  • André Bisschop
  • Esmée Beekman

Plezier en inhoud

Als je managing director bent geweest van een middelgroot custom media bureau en daarna tientallen bedrijven van communicatie-adviezen hebt voorzien, weet je wat werkt en wat niet.   

Als je na een internationale, journalistieke carrière en drie creatief directeurschappen bij sponsored mediabureaus van de een op de andere dag stopt en een eigen bureau begint, ben je òf gek òf een turn-a-round aan het realiseren. 

De carrières van Esmée en André verliepen veelal via dezelfde bureaus. Toch werkten ze niet eerder samen. Eind 2016 deed zich de kans voor. Esmée zocht een nieuwe uitdaging. André zocht een partnership. Toen ze elkaar beloofden dat inhoudelijke communicatie en plezier boven alles verheven zou zijn, was het avontuur snel beklonken.

Blij bij El Contento

Wat maakt ons blij?

Fluisterwoorden. IQ84. Ai Wei Wei. Gepassioneerd vakmanschap. Vrije geesten. Changemakers & omdenkers. Onomwonden beloften & waarheden. 

Hallonbakelser med vaniljkräm. Gennadiy Fedorov van het eiland Wrangel. Eigen identiteit. Lucca in Toscane. Detroit Tigers. Talk Talk. Gemotiveerde medewerkers en happy fans. Een voetbalwedstrijd die eindigt in 8-7 of 9-10.                 

 Erika Napoletano tijdens Inbound. Iets verzinnen waarvan mensen zeggen 'ow, dat ken ik', terwijl het niet eerder is bedacht. 

Ons eigen werk. En dat van anderen.

De stem van Morgan FreemanGastvrijheid. Ontroering. Scheermesjes op het strand. Unit 1.11. Een auto met een deukje. Dilemma's op dinsdag.

El Contento houdt van duivelse dilemma's