CASE STUDY

CZ Zakelijk

Bedrijven vinden gezonde medewerkers steeds belangrijker. Zorgverzekeraar CZ beantwoordt deze behoefte met podcasts, blogs, webteksten, artikelen, graphics, video's, nieuwsbrieven en andere content (die wij mogen maken).

Lees verder

Opdrachtgever

CZ Groep

Project

Content Bibliotheek

Uitdaging

Hoe lekkerder medewerkers in hun vel steken, des te productiever ze zijn. Gezondheid is een cruciale factor in het bedrijfsleven. Tot vijf jaar geleden durfde geen werkgever erover te praten. Gezondheid was een privézaak. Pas als iemand zich ziek meldde, kwam een gesprek op gang. Maar dan nog werden heikele thema's als levensstijl, stress en belastbaarheid nauwelijks ''aangeraakt'. CZ wilde de mindset veranderen en woorden als 'preventie' en 'vitaliteit' bij HR-afdelingen en bedrijfseigenaren onder de aandacht brengen.

Scope of Project

Online content

Podcast

Campagnes

De gezonde bibliotheek

De content-bibliotheek krijgt serieus gestalte. Voor HR-managers die iets willen doen aan de vitaliteit, gezondheid en (duurzame) inzetbaarheid van hun personeel, is CZ Zakelijk een waardevolle bron van informatie. Dat straalt af op de zorgverzekeraar zelf die belooft alles te doen voor gezonde medewerkers. Door deze positionering wordt CZ als thouht leader ervaren en blijkt de verzekeraar een interessante partner te zijn om gezondheid gestalte te geven in grootzakelijke of MKB-organisaties.

 

De getallen spreken voor zich

0

luisteraars naar de podcasts

0

online artikelen, blogs en webteksten

0

Openingsrate van nieuwsbrieven

quote

El Contento kent onze uitdagingen en begrijpt de zorgmarkt. We werken nu zes jaar samen en ze blijven ons verrassen met hun werk.

Joyce Wolffs - communicatie adviseur CZ Zakelijk

Doe mij ook zo'n bibliotheek!

Wil jij ook werken aan je positie als kennisleider? Neem contact met ons op!

Koffie of thee?