CASE STUDY

Lyvore zet de toon

Waar sta je als ouderenorganisatie voor? Zijn cliënten echt zo belangrijk? Vraag ze dan gewoon eens: Hoe gaat het met u, vandaag?

Lees beneden verder

Opdrachtgever

Lyvore

Project

Content

De Uitdaging(en)

Mensen worden ouder. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met beperkingen. De consequenties daarvan zijn voor iedereen anders. Voor de één is een beetje praktische ondersteuning voldoende om het leven waardevol en waardig te houden, de ander heeft dag en nacht hulp nodig.

Lyvore is gespecialiseerd in ouderenzorg, geriatrische revalidatie en dementiezorg. De organisatie is ontstaan uit een fusie: een perfect moment om de nieuwe filosofie uit te dragen. El Contento werd gevraagd om het merkverhaal te schrijven. Daarnaast bleek het aantrekken van nieuwe medewerkers en vrijwilligers een uitdaging te zijn. De hele zorgsector speurt naar gepassioneerd talent. Waarom zou je dan voor Lyvore kiezen? 

Project kenmerken

Branding

Arbeidsmarktcommunicatie

Content

Het Resultaat

Het merk Lyvore wordt steeds sterker. Na een lange periode van onvervulde vacatures, verwelkomde de organisatie in januari 2020 liefst 38 nieuwe medewerkers. Voor de recruiters was dit echt een oorbraak. Recruiter Jolanda de Vries heeft er echt keihard voor gewerkt en zich, op ons advies, sterk gericht op social media. Ze verzon de leukste posts en kreeg regelmatig van sollicitanten te horen hoe warm, uitnodigend en prikkelend de vacatureteksten waren. 

De uitdagingen om nieuw personeel te vinden, blijven bestaan. In een bijna lege vijver is het  lastig vissen vangen, maar met de nieuwe aanpak is een mooie slag geslagen en staat het merk Lyvore inmiddels als een fijne werkgever bekend.    

Fotografie: www.joostweddepohl.com

De getallen spreken voor zich

0

Woorden die echt bij Lyvore passen

0

Onmisbare vrijwilligers

0

Nieuwe medewerkers in januari 2020

quote

Het is inspirerend om te merken hoe je mensen met taal kunt raken. Sollicitanten zijn echt enthousiast over onze teksten.

Jolanda de Vries - Recruiter Lyvore

Wil je weten welke taal jouw doelgroep spreekt?

We helpen je graag op weg!

Koffie of thee?