Een merk is een verzameling mensen

Mensen doen zaken met mensen. Hoewel geld absoluut belangrijk is, worden veruit de meeste mensen er niet door gedreven. Waarden als vertrouwen, liefde, trots, plezier, kwaliteit, autonomie, status en vervulling zijn van grotere betekenis.

Neem contact op

Wat is jouw DNA?

Als voormalig journalisten willen we weten wat mensen beweegt, wie ze zijn en waarom ze doen wat ze doen. Vragenderwijs hebben we uniek DNA-traject voor bedrijven ontwikkeld. We halen de kern van een organisatie boven water en koppelen daar hun positionering en marketing- en communicatie-activiteiten aan. 

Ons DNA

DNA is de genetische code waarin alle informatie is opgeslagen. Het legt de kern van je denken, doen en laten bloot. Wat je hiernaast leest (of op mobiel hieronder), is de kern van ons bedrijf.

Neem contact op
push-button

Eerlijk

Wij doen ons niet anders voor dan we zijn. We houden er niet van om de werkelijkheid mooier te maken dan ze is. Wij geloven dat een eerlijk verhaal de beste manier is om contact te maken en vertrouwen te winnen. 

push-button

Journalistiek

Journalistiek én marketing zitten ons in het bloed. Wij graven naar inzichten en werken van daaruit aan content en communicatie. We houden van mooie verhalen, zolang ze maar tot resultaat leiden. 

push-button

Verandering

Bij El Contento kom je omdat je verandering wilt. Onze concepten, content en communicatie raakt en verrast mensen. Maar gangbaar is het niet. We zijn pleitbezorger voor nieuwe manieren van denken. Daar moet je tegen kunnen.

push-button

Ambachtelijk

Hoe fijn is het als je de flow te pakken hebt? Als je doet waar je blij van wordt, ervaar je een enorme vervulling. Dat hebben we bij El ook. Het is heerlijk om een ambacht meester te zijn en er toch elke dag nog een beetje beter in te worden.

push-button

Menselijk

Mensen worden niet gedreven door geld. Ze worden gedreven door vertrouwen, trots, liefde, plezier, status, zorg en vervulling. Van deze visie hebben we onze missie gemaakt. Be human. Dan komt de groei vanzelf.  

push-button

Betrouwbaar

Als je iets verkoopt, maak je vandaag een klant. Als je iemand helpt, maak je een klant voor het leven. Wij helpen graag. Als je vertrouwen wilt, moet je het kweken. 

help-grow

Onze mensen

Een change-agent, een kenner, een trendsetter, een geheim wapen, een vertrouweling, een rockster, een avantgardist ...

#ab

83546478_1733284173472953_4796700204378095616_n-1

André Bisschop. Founder.

#rh

Schermafbeelding 2020-02-16 om 20.45.30

Robbert v/d Heuvel. Mede-eigenaar.

#fh

n4k9Crhr_400x400

Florie van Hummel. Data-scientist.  

#mc

Schermafbeelding 2020-02-16 om 20.56.13

Meike Cremers. Marketeer. 

Wil je jouw marketing menselijker maken?

Dan stellen we je graag een paar vragen...

push-button