SHOWCASE

Conversational Marketing

Welkom in de tijd dat het bedrijf met de minste drempels in het aankoopproces, de gunst van de klant wint. Conversational maakt B2B niet alleen menselijker, maar ook makkelijker. Hoppa! It's all about NOW.

Lees beneden verder

Showcase

Conversational

Gebouwd met

Drift

Wat is conversational marketing?

Conversational marketing helpt organisaties om op ieder gewenst moment een zinvolle dialoog te voeren met mensen die overwegen om een product of dienst af te nemen. Conversational maakt gebruik van gericht geformuleerde berichten en intelligente chatbots op de website.

Met de juiste software en relevante content hoeft geen mens meer te wachten totdat jij een keer contact met ze opneemt, nadat ze je een mailtje hebben gestuurd of contactformulier hebben ingevuld. Nu kunnen ze op elk gewenst moment met jouw bedrijf een gesprek aanknopen, bijvoorbeeld wanneer ze op een verloren zondagmiddag op je website aan het rondneuzen zijn. 

 

Kenmerken

Be human

Be Helpful

B2B Chatbot

Wie zet het al in?

De grote aanjager van de conversational marketing beweging is Drift, bouwer van chatbot-software.

Drift zegt: Our mission is to turn the internet into a conversation. Dat lukt al aardig; meer dan 50.000 bedrijven wereldwijd hebben conversational omarmd, waaronder grote namen als Adobe en Oracle.

Bij El Contento geloven we in conversaties. Een goed gesprek voeren is de essentie van communicatie. Wanneer je gesprekken enerzijds kan digitaliseren en anderzijds menselijker maakt, sla je twee vliegen in één klap. Je hebt dan wel conversational content nodig. En die maken wij. Wij creëren de taal van jouw chatbot. Zusterbedrijf HeuvelMarketing implementeert de techniek. 

De getallen spreken boekdelen...

0

Bedrijven wereldwijd die conversational zijn

0

Gesprekken per dag op een gemiddelde B2B website

0

% Executives met voorkeur voor conversational

quote

“Conversational marketing is the best way to start real-time conversations with buyers and customers.”

David Cancel - CEO Drift

Wil je meer weten over conversational?

Klik op El, ons chatbotje, of op de knop hieronder

Koffie of thee?