Campagnes

 

El Contento helpt je met het bereiken van je ideale klant én ideale medewerker met campagnes waarin je DNA doorheenknalt.

Bereik je ideale klant en je ideale medewerker

De campagnes van El Contento zijn er op gericht om de band van je nieuwe en bestaande klanten en je toekomstige en huidige medewerker te versterken. El Contento levert je het creatieve concept voor je campagne (BIG IDEA) en een uitgewerkt playbook waarmee de marketingafdeling of creative agency aan de slag kan.

shutterstock_1500910349

Dit zijn onze campagne-smaken 

Zoek je nieuwe klanten? Wil je een nieuw product lanceren? Is betrokkenheid van medewerkers je doel? Of ben je juist op zoek naar nieuw personeel?

B2B Campagnes

Bereik bestaande en nieuwe klanten.

Employer Branding

Betrokken medewerkers zijn goud waard.

B2B campagnes

El Contento ontwikkelt campagnes die ervoor zorgen dat je nieuwe klanten werft en je bestaande klanten verder aan je organisatie bindt. In de B2B campagnes van El Contento is jouw (ideale) klant de held van het verhaal. Resultaat gegarandeerd!!

1*wM9AIWSR8C33He-xXY0DQQ

Employer Branding

Met de campagnes van El Contento bereik je je ideale medewerker en zorg je ervoor dat je huidige medewerkers zich verbonden blijven voelen met je organisatie.

1600x800-ebs-hun-oor-laten-piercen-7278522-1-eng-gb-dit-is-de-plek-waar-alle-celebs-hun-oor-laten-piercen-jpg

Zorg ervoor dat je gevonden wordt door je ideale klant en je ideale medewerker met content die rechtstreeks uit je DNA is gesijpeld.

Onze Campagnes

Hieronder enkele korte voorbeelden van campagnes die El Contento de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Tanatex Chemicals

Voor Tanatex ontwikkelden we de "50 Shades of White" campagne waarmee grote merken als Adidas en Victoria's Secret werden binnengehaald.

Meteo Group

Voor Meteo Group ontwikkelde El Contento een campagne waarmee met behulp van een uitgebreide content bibliotheek de bestaande klantenkring werd voorzien van alle antwoorden op hun vragen.

Lyvore

Voor Lyvore ontwikkelde El Contento een campagne gebaseerd op het DNA van deze organisatie en een eigen taal waarmee nieuwe medewerkers werden aangetrokken.

"El Contento hielp ons met het bereiken van onze ideale medewerker door het ontwikkelen van onze eigen bedrijfstaal"

annemieke bosch
Annemieke Bosch
Communicatie manager Lyvore

Zij gingen je voor

El Contento is er trots op om gewerkt te mogen hebben voor deze organisaties:

cz logo transparent (1) tanatex logo transparent pluq_logo duppal-transparent FD logo transparent probiblio BibRot logo transparent (1) AXA logo transparent PGGM logo transparent levr