Over El Contento

 

El Contento helpt MKB-bedrijven met het creëren en beheren van hun identiteit. We geven bedrijven tools in handen waarmee ze een sterk en herkenbaar merk kunnen bouwen dat zich onderscheidt van de concurrentie.  

Wie zijn El Contento?

 

El Contento is onderdeel van Monk & Mountain, het conceptbureau van André Bisschop en Robbert van den Heuvel.

Twee jaar geleden verkocht Robbert zijn bedrijf Heuvel Marketing. Daardoor had hij zijn handen vrij om iets nieuws te gaan doen. André werkte als freelancer. Tijdens een gezellige brainstorm kwamen ze op het idee om onder de naam El Contento (het 'oude' bureau van André) bedrijven weer te gaan helpen met het ontdekken van hun DNA.

André had een beproefd concept ontwikkeld, waarmee hij de ziel van bedrijven weet bloot te leggen. De trajecten en merkverhalen maken doorgaans veel los bij ondernemers. Ze herkennen zich in hun verhaal en in hun ambitie, maar beginnen ook te begrijpen waarom klanten voor ze kiezen, of juist niet.  

 De DNA-methode van El Contento is gebaseerd op psychologisch onderzoek, journalistieke ondervraging en een raamwerk van 39 archetypes dat Robbert en André in twee jaar tijd hebben samengesteld. André richt zich daarbij op de menselijke kant van de organisatie, terwijl Robbert het traject aanvliegt vanuit bedrijfskundig oogpunt. 

de ziel van een bedrijf verscholen in het vlak waar de huidige organisatie, de gewenste organisatie en de gepercipieerde organisatie elkaar raken. Het is een delicaat proces om op die plek te geraken... Een ziel laat zich niet makkelijk vangen.  

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

Stock placeholder team photo

"De ziel van een organisatie is haar onderscheidende vermogen. De ziel kan niet worden gekopieerd.” 

André
André
Oprichter | El Contento

Wie gingen je voor ;-)

El Contento is er trots op om te werken of gewerkt te hebben voor:

cz logo transparent (1) tanatex logo transparent pluq_logo duppal-transparent FD logo transparent probiblio BibRot logo transparent (1) AXA logo transparent PGGM logo transparent levr